cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution

new DNS issue

hi, i can not access the site like i could before.

 

i added a CNAME because i was told by vbulletin support that it was set incorrect and causing an issue within the site. the day after i added the additional CNAME when i searched google for the domain www.metalshapershub.com, i get the result but when i click on it i get a blank page. it has been like this for nearly 2 weeks now.

 

i called godaddy and spoke to a guy who suggested i remove the forwarding and ''park'' the domain. after the domain was parked i reset the DNS as it was before when it worked. but i still get the blank screen when i click the link on google. it's been like this for a week now. i need to sort this out.

 

please help 🙂

1 ACCEPTED SOLUTION

The CNAME for www should have your *.vbulletin.net address instead of @.

 

Then the Forwarding should be to your domain with www (www.yourdomain.com), 301 redirect, forward only (no masking).

View solution in original post

6 REPLIES 6
Super User III

If you could provide a screenshot of your DNS records.  Also for clarification are you using vBulletin Cloud or some other host?

sorry, yes it's vbulletin cloud.

here are the screen shots:-

Capture.PNGCapture1.PNG

 

The CNAME for www should have your *.vbulletin.net address instead of @.

 

Then the Forwarding should be to your domain with www (www.yourdomain.com), 301 redirect, forward only (no masking).

View solution in original post

thank you nate, so we should be good with this:-

 

Capture.PNGCapture1.PNG

sorry , just changed that to 301 redirect

Haha yep, sounds good!  Welcome to the Community!