• GoDaddy Community
  • Websites + Marketing | Website Builders
  • Websites + Marketing | Website Builders

    cancel
    Showing results for 
    Show  only  | Search instead for 
    Did you mean: 

    IFRAME not working in EDGE

    GoCentral IFRAMES work on ever browser but edge. Can this be fixed?

    5 REPLIES 5
    Super User III
    Super User III

    Re: IFRAME not working in EDGE

    @pmanili 

     

    If the iframes are working on other browsers and not Edge, then that's an Edge issue. This happens with a lot of programs other than just GoCentral and is a known issue with Microsoft browsers. It's why they're moving away from their own engine and going to a Chromium-based engine that has up to date rendering that applies to web standards.

     

    "For security reasons, data URIs are restricted to downloaded resources. Data URIs cannot be used for navigation, for scripting, or to populate frame or iframe elements."

     

     



    I am a GoDaddy End User - Just Like You
    * Please note that I offer free advice on this forum. I DO NOT answer private messages. Please ask your question in the proper forum so the answer can assist EVERYONE in the community and not just you. Thanks! *

    Once your issue is resolved,
    please be sure to come back and click accept for the solution

    Get Better Support on the Community Boards!
    Etiquette When Asking for Help from the Community


    Re: IFRAME not working in EDGE

    It's not an edge issue. I had my site hosted in WordPress with the same IFRAME code to embed our back end and it worked just fine on all browsers. Once I moved it to GoCentral, it no longer works with edge. It has to be on the GoCentral end. 

    New

    Re: IFRAME not working in EDGE

    One says it's an Edge issue. One says it's a GoDaddy issue.
    How do I get my problem fixed?

    Re: IFRAME not working in EDGE

    Same problem, iframe works everywhere except on EDGE. Contacted support today and they have no information on such an issue, much less a remedy. Larger internet search reveals others with same problem using GoCentral, and sometimes other under Edge. My iframe statement looks OK, uses full path and https in the scr statement. Not much else is out of the ordinary. So some interaction of GoCentral and Edge hangs up. Looks like only option is to direct users of this page to go to another browser. Hate when I have to do that.

    New

    Re: IFRAME not working in EDGE

    Yes, GoDaddy has dropped the ball here because it all worked incEDGE in their older version - Website Builder-but doesn't work in GoCentral. 

    Sent from Yahoo Mail on Android