GoDaddy Conversations Pomoc

Odłącz moją stronę firmową na Facebooku od GoDaddy Conversations

Po odłączeniu strony firmowej na Facebooku od konwersacji GoDaddy przestaniesz otrzymywać wiadomości i komentarze z Facebook Messenger. Wszystkie wiadomości i komentarze na Facebooku zostaną usunięte ze skrzynki odbiorczej rozmów i archiwów, a także oznaczone gwiazdką wiadomości i komentarze z Facebooka.

You can reconnect Facebook any time. If you do, all your messages and comments will appear in your Conversations inbox again.

  1. Zaloguj się do aplikacji mobilnej GoDaddy.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options more, and then tap Settings.
  4. Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. Aby potwierdzić, że chcesz odłączyć Facebooka, wybierz Tak, Rozłącz .
  1. Zaloguj się do aplikacji mobilnej GoDaddy.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options settings.
  4. Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. Aby potwierdzić, że chcesz odłączyć Facebooka, wybierz Tak, Rozłącz .
  1. W przeglądarce internetowej przejdź do produktu GoDaddy.
  2. Jeśli masz samodzielną wersję aplikacji Conversations, rozwiń Zunifikowaną skrzynkę odbiorczą Conversations . Wybierz opcję Skrzynka odbiorcza po prawej stronie planu Conversations.

    LUB

    Jeśli masz plan Websites + Marketing, przewiń do pozycji Websites + Marketing i wybierz opcję Zarządzaj obok swojej witryny. W menu po lewej stronie rozwiń Conversations .

  3. Wybierz opcję Ustawienia.
  4. Select Channels
  5. Expand Facebook, and then select your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. Aby potwierdzić, że chcesz odłączyć Facebooka, wybierz Tak, Rozłącz .

Powiązany krok

Więcej informacji