Websites + Marketing Help

Toevoegingen voor een product aanmaken

Create a product add-on to offer customers more choices. Add-ons are the personalized details or extra items you add to a product you're selling. For example, a customer may want to add engraving as part of their service or gift wrap as an additional purchase.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Breid op je Dashboard Winkel uit en selecteer vervolgens Producten.
  4. Choose Featured.
  5. Selecteer de naam van het product dat je wilt bijwerken of voeg een nieuw product toe.
  6. Selecteer het tabblad Inventaris en opties. Onder Add-ons selecteer je Add-on maken.
  7. Typ een naam voor de toevoeging, zoals ‘gravering’ of ‘cadeaupapier’.
  8. Onder Type, kies je voor Koper kiest uit een lijst om je eigen serviceopties te bieden.
    • Add options for the service under Choice. To add more choices, select Create add-on choice. For example, if you're adding a gift wrapping service, one choice could be "Red Paper" and the second could be "Metallic Paper."
      create add-on choice for a list
  9. Or, under Type, select Buyer enters custom text if you want customers to enter their own choice, such as words for engraving.
    • In het veld Instructies voor de klant voeg je instructies voor je klanten toe.
    • For Character limit, set the maximum length of customers' messages.
      create custom add-on choice
  10. Andere manieren waarop je de optie kunt aanpassen zijn:
    • Vink het vakje Verplicht voor koper aan als je wilt dat klanten de service selecteren.
    • Voeg een Tarief toe, zodat de totale prijs van het product hoger wordt als de klant de service toevoegt.
  11. Select Done. The service option is added to the Add-ons list.
    product add-ons list

Opmerking: Als je de volgorde van de add-ons wilt wijzigen, selecteer je de lijnen links van de add-on en sleep je deze naar de gewenste plek. Selecteer het potloodpictogram Plusteken-knop om je add-ons te bewerken. Of klik op de prullenbakknop Prullenbakknop als je de optie wilt verwijderen.

Verwante stappen

Meer informatie