‪10,99 €*‬ ‪7,99 €‬ img_icon_bug_tld-shop ‪0,92 €*‬ img-logo-tld-bar-gray_info ‪3,99 €*‬

Websites + Marketing

Maak je eigen website.

Gratis, geen verplichtingen, niets te annuleren.**

Domeinnamen

Koop een .com voor ‪0,01 €*‬ voor het eerste jaar.

Driejaarlijkse aanschaffing vereist. Extra jaar/jaren ‪19,99 €*‬
Bij domeinen is gratis privacybescherming voor altijd inbegrepen+

Professionele e-mail

Bouw verder op je succes.

Iedereen heeft e-mail, maar dat betekent nog niet dat alle e-mail hetzelfde is. Klanten kiezen veel sneller voor een bedrijf dat een professioneel adres heeft, zoals you@NeueBloom.com

SSL-beveiliging

Bescherm je gegevens en je klanten.

Een SSL-certificaat beschermt de gegevens die naar en van je site gaan, van persoonsgegevens tot aan creditcardnummers. En als bezoekers zich veilig voelen, is de kans groter dat ze zaken met je willen doen.

Latam Feat Hp Ssl

Hosting

Snel, veilig en altijd online.

Heb je al een website? Geef hem een eigen plekje. Met toonaangevende laadtijden, gegarandeerde 99,9% uptime, en 24/7 professionele support, kan je site niet om meer vragen.

Img Feat Hosting

Het begint allemaal met een domein.

Breng je ideeën in de praktijk. Claim je ruimte online met een domein.

Jamila R.
GoDaddy-expert

Waarom kiezen voor GoDaddy?

Omdat we weten dat zelfs de beste technologie maar zo goed is als de mensen die erachter zitten. Daarom bieden we telefonische support door deskundigen plus nog veel meer.  
  
Bel ons technische supportteam op 078 48 20 46.

Miljoenen klanten vertrouwen op onze domeinen en webhosting om hun ideeën online te delen.

Veelgestelde vragen

Hoe helpt GoDaddy eigenaren van kleine bedrijven succesvol te zijn?

GoDaddy biedt meer dan alleen een platform om je website te bouwen, we bieden alles wat je nodig hebt om een effectieve, onvergetelijke online aanwezigheid te maken. Heb je al een site? Wij bieden hostingabonnementen, waarmee je site snel, beveiligd en online blijft. Onze professionele e-mail zorgt ervoor dat je professioneel overkomt, terwijl onze tools voor online marketing ondernemers helpen om online te gaan met een SEO-vriendelijke website. GoDaddy biedt een alles-in-één oplossing om je idee online te delen met hulp van de deskundige en persoonlijke hulp van GoDaddy-experts.

Waarom heb ik een website nodig voor mijn bedrijf?

Zelfs kleine lokale bedrijven die alleen maar klanten uit hun eigen plaats krijgen, hebben een website nodig. Dit is omdat het internet de eerste plek is waar mensen naartoe gaan als ze op zoek gaan naar een product of dienst. Een website helpt bedrijven om:
  • Hun producten en diensten te promoten
  • Nieuwe klanten te vinden (en bestaande klanten te behouden)
  • Geloofwaardigheid op te bouwen
  • Te concurreren met grotere bedrijven
  • Hun merk te beheren en hun marketing nieuw en up-to-date te houden
En het beste van alles is nog dat een website veel eenvoudiger en betaalbaarder is dan je zou denken. GoDaddy biedt een complete selectie aan online tools voor het bouwen van websites, naast opties voor hosting, e-mail en marketing om je bedrijf online te laten groeien.

Waarom heb ik een professioneel e-mailadres nodig?

Er zijn veel redenen om over te stappen van je gratis e-mail naar een op domeinen gebaseerde e-mail, maar hier is de top 3:
  1. Klanten vertrouwen sneller een professioneel e-mailadres zoals lily@lilysbikes.com dan een adres zoals lilysbikestexas84@notmail.com.
  2. Professionele e-mail biedt goede beveiliging met toonaangevende spam- en virusfilters.
  3. Met gepersonaliseerde e-mailadressen wordt je bedrijf effectiever gepromoot. Elke keer dat je een e-mail verstuurt, geef je het adres van je website aan (potentiële) klanten en stimuleer je ze om je website te bezoeken.

Waarom heb ik een domeinnaam van GoDaddy nodig?

GoDaddy is de grootste registerhouder van vertrouwde domeinen ter wereld, waarmee mensen zoals jij online succesvol zijn met hun creatieve ideeën. Een domeinnaam kopen is eenvoudig, met onze tools Domein zoeken en Domeinnaamgenerator kun je het perfecte webadres vinden voor jouw bedrijf.

Waarom GoDaddy's Websitebouwer gebruiken?

Omdat het een snelle, eenvoudige manier is om een website te maken die jij en je klanten geweldig zullen vinden. Typ gewoon je idee of bedrijfstak in en GoDaddy Websitebouwer zet een aantal professionele en gebruiksklare sjablonen voor je klaar. Vervolgens kun je gewoon je eigen tekst en afbeeldingen toevoegen en dan ben je klaar.

Waarom is GoDaddy Webhosting toonaangevend?

Wij zitten al bijna twintig jaar in de industrie, waardoor we de ervaring, technologie en hostingdeskundigen hebben om webontwerpers, ontwikkelaars, bloggers en online bedrijven te helpen met het maken en behouden van hun online aanwezigheid. Ons veilige webhostingplatform, volledig met cPanel, biedt een gegarandeerde uptime van 99,9% en bekroonde support, waarmee al bijna Meer dan 21 miljoen klanten online zijn gegaan.

Waarom GoDaddy kiezen voor Wordpress?

GoDaddy biedt betrouwbare en betaalbare Wordpress-hostingabonnementen, installaties met één klik en de nieuwste versies, zodat de nieuwste functies beschikbaar zijn op je site. Je kunt je website-inhoud beheren vanaf één plek en je hebt veel thema‘s en add-ons waardoor je eindeloos veel opties hebt om online te slagen.

Waarom moet ik mijn domein, website of webhosting verplaatsen naar GoDaddy?

Er zijn een paar verschillende redenen. Onze bekroonde support is vaak een belangrijke reden voor mensen om te kiezen voor GoDaddy. Natuurlijk zijn onze prijzen, waaronder een jaar gratis verlenging voor veel domeinoverdrachten, ook een populaire reden. En als je al een of meer van onze producten hebt, zorgt het verplaatsten van je domein, website of hosting naar ons ervoor dat je je online aanwezigheid samenvoegt bij één provider, waardoor het eenvoudiger te beheren is.

Waarom zou je de GoDaddy Logomaker gebruiken?

Met de GoDaddy LogoMaker kun je eenvoudig een persoonlijk logo maken waarmee je de kenmerken van je merk kunt definiëren en je bedrijf kunt transformeren. Van logomerken naar logotypes: je kunt kiezen uit honderden sjablonen. Of je kunt in slechts een paar minuten je eigen logo ontwerpen. Geen ontwerpvaardigheden nodig.

Logo‘s en merken van externe partijen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.