Ontkoppel mijn Facebook -bedrijfspagina van GoDaddy Conversations
Wanneer je je Facebook -bedrijfspagina loskoppelt van GoDaddy Conversations, ontvang je geen berichten en opmerkingen van Facebook Messenger meer. Al je Facebook -berichten en opmerkingen worden verwijderd uit je Conversations -inbox en -archieven, en Facebook -berichten en opmerkingen met een ster worden ook verwijderd.
You can reconnect Facebook any time. If you do, all your messages and comments will appear in your Conversations inbox again.
- Meld je aan bij je GoDaddy mobiele app.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- In the top-right corner, tap
more, and then tap Settings. - Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
- Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- Om te bevestigen dat je Facebook wilt loskoppelen, selecteer je Ja, Verbinding verbreken .
- Meld je aan bij je GoDaddy mobiele app.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- In the top-right corner, tap
settings. - Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
- Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- Om te bevestigen dat je Facebook wilt loskoppelen, selecteer je Ja, Verbinding verbreken .
- Ga in een webbrowser naar van je GoDaddy -productpagina .
Als je de standalone versie van Conversations hebt, vouw je Conversations Unified Inbox uit. Selecteer Webinbox aan de rechterkant van je Conversations -abonnement.
OF
Als je een Websites + Marketing -abonnement hebt, scrol je naar Websites + Marketing en selecteer je Beheren naast je site. Vouw Conversations uit in het linkermenu.
- Selecteer Instellingen.
- Select Channels
- Expand Facebook, and then select your Facebook account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- Om te bevestigen dat je Facebook wilt loskoppelen, selecteer je Ja, Verbinding verbreken .