Profesjonalna poczta obsługiwana przez firmę Titan Pomoc

Przywróć konta użytkowników Professional Email

Gdy użytkownik został niedawno usunięty, możesz mieć możliwość jego przywrócenia. Użytkownik może zostać przywrócony tylko do tego samego lub wyższego planu i do tego samego konta GoDaddy. Wszystkie aliasy skojarzone z użytkownikiem również zostaną przywrócone.

  1. Zaloguj się w Panelu poczty e-mail i Office (wpisz nazwę użytkownika i hasło używane w usługach GoDaddy).
  2. W sekcji Użytkownicy wybierz Przywróć usuniętych użytkowników . Nastąpi przekierowanie na stronę Przywracanie usuniętych użytkowników z listą użytkowników, których można przywrócić.
    Podświetlony przycisk Przywróć usuniętych użytkowników.
  3. Obok użytkownika, którego chcesz przywrócić, wybierz Przywróć .
  4. W zależności od tego, czy masz kwalifikujący się typ konta, którego chcesz użyć do przywrócenia użytkownika, musisz wybrać plan lub kupić nowy:
    • Jeśli masz kwalifikujące się konto, wybierz typ konta i/lub datę wygaśnięcia .
      Jako przykład wyróżniono pole Data wygaśnięcia.
    • Jeśli tego nie zrobisz, w sekcji Kup teraz wybierz opcję Dokończ zakup . Po zakupie nowego konta będzie można przywrócić użytkownika.
  5. Aby przywrócić użytkownika przy użyciu hasła tymczasowego, włącz przełącznik Hasło . Lub, aby utworzyć własne hasło, wyłącz przełącznik Hasło , a następnie wprowadź hasło.
    Podświetlony przełącznik Hasło.
  6. Wybierz opcję Przywróć użytkownika . Zobaczysz potwierdzenie, że użytkownik jest konfigurowany i przywracany.

Przywrócenie konta użytkownika może zająć nawet jeden dzień. Gdy użytkownik będzie gotowy do użycia, powiadomimy o tym adres e -mail podany w sekcji Wyślij informacje o koncie na adres.

Powiązany krok

Więcej informacji