Websites + Marketing Help

Publiceren van mijn Websites + Marketing-site ongedaan maken

Of je per ongeluk op publiceren hebt geklikt of gewoon van gedachten bent veranderd, door het ongedaan maken van het publiceren van je site zien mensen nu "Binnenkort" en je kopafbeelding. Op de achtergrond kun je nog steeds aan de rest van je site werken totdat je weer klaar bent om te publiceren. Als je site al gepubliceerd is, komen nieuwe bewerkingen niet online totdat je opnieuw publiceert.

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar beneden, vouw Websites + Marketing uit en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Select Unpublish.
    From Settings choose Unpublish
  6. Bevestig dat je het publiceren van je site ongedaan wilt maken, en bevestig vervolgens dat de publicatie van je site is opgeheven.

Verwante stappen

Meer informatie

If you want more control over what customers see while your site is unpublished, consider creating a custom front or landing page, or redirecting your domain to a different website (such as a social media profile or page).

Optie 1: Maak een voor- of startpagina en verberg de rest

Een website met één pagina werkt geweldig voor veel bedrijven. Je hebt alleen je bedrijfsnaam, een achtergrondafbeelding van hoge kwaliteit en contactgegevens (e-mail, telefoonnummer of adres) nodig.

This option is best because it helps your search engine optimization (SEO). You don’t want to lose any SEO and a new site can take up to a few weeks to index. (Learn more about site indexing and SEO.)

  1. Change your home page to something that you can display, such as your business name and contact info. If you’re a seasonal business or your other pages are under construction, you can say something like "Taking a break for the winter...See you next spring!"
  2. Verberg pagina’s door de pagina-instellingen te wijzigen van de rest van je pagina’s.
  3. Als je klaar bent om te starten, kun je de pagina-instellingen herstellen en je pagina’s opnieuw weergeven.

Optie 2: Verwijs je domein naar een andere website

Dit wordt ook het omleiden of doorsturen van je domein genoemd. Je kunt mensen die je URL bezoeken altijd doorsturen naar een andere URL.

Je kunt bijvoorbeeld je URL doorsturen naar je Google-bedrijfsprofiel of een socialemediasite (Facebook-pagina, Instagramprofiel, enz.)

Het kan 24 tot 48 uur duren voordat het doorsturen van je domein (of het annuleren van het doorsturen) in werking treedt.

  1. Stuur tijdelijk je domein door naar je bedrijfssite of een andere website.
  2. Werk zoals gewoonlijk in Websites + Marketing aan je site.
  3. When you're finished and ready to launch, publish your site, and then stop your domain forwarding.

Meer informatie

  • Bekijk de handleiding Een website bouwen als je niet zeker bent over je huidige website en je wat tips wilt.