Websites + Marketing Help

Meta-pixel toevoegen aan mijn website

Door de volgservice van Meta-pixel toe te voegen aan je website, kun je je Facebook-campagnes volgen om te zien hoe ze het doen en wat het beste werkt.

Vereist: je moet de Meta-pixel maken voordat je met de onderstaande stappen begint. Als je je pixel al hebt gemaakt, ga je naar je Facebook Gebeurtenisbeheer en pak je je pixel-ID erbij.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag, klap Websites + Marketing uit en selecteer Beheren naast je site.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Selecteer in het rechter navigatiepaneel Instellingen.
    klik op het deelvenster Site-instellingen
  5. Selecteer het deelvenster Facebook-pixel en voer de pixel-ID van Facebook in.
  6. Publiceer je site om de wijzigingen te activeren.

Meer informatie