Publish or unpublish my Airo AI Builder app or site
Krok 4 z serii Wprowadzenie do Airo AI Builder
Po zakończeniu tworzenia lub edytowania aplikacji możesz opublikować aplikację. Airo AI Builder automatycznie zapisuje Twoją pracę na bieżąco, ale opublikowanie jest ostatnim krokiem, który sprawia, że zmiany są widoczne i dostępne dla użytkowników online.
Uwaga: Dostępność funkcji Airo AI Builder różni się w zależności od planu. Jeśli coś jest niedostępne, sprawdź bieżący plan i zaktualizuj plan do niezbędnego , aby odblokować więcej funkcji.
- Przejdź na stronę aplikacji Airo AI Builder , a następnie wybierz swoją aplikację lub witrynę.
- (Opcjonalnie) Podgląd na komputerze i urządzeniu mobilnym.Wybierz
Zmień urządzenie , a następnie wybierz urządzenie ( Potrzebujesz pomocy w jego znalezieniu? ). - (Opcjonalnie) Podgląd w przeglądarce.Wybierz w prawym górnym rogu
Udostępnij łącze , a następnie wybierz
Otwórz w nowej karcie . . - When you're ready to make your changes live, in the upper-right, select Publish and then select Publish.
- If you need to unpublish, select Publish and then select Unpublish.