Відключіть мій професійний обліковий запис Instagram від GoDaddy Conversations
Якщо відключити професійний акаунт Instagram від GoDaddy Conversations, ви більше не будете отримувати повідомлень або коментарів Instagram в уніфікованій поштовій скриньці Conversations. Усі ваші повідомлення та коментарі в Instagram будуть видалені з папки "Вхідні" та архівів Conversations, а також видалені повідомлення та коментарі в Instagram.
Ви можете в будь-який час повторно підключити Instagram до Conversations. У такому разі ваші повідомлення та коментарі знову з’являться у папці вхідних повідомлень Conversations.
- Увійдіть у свій мобільний додаток GoDaddy.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- In the top-right corner, tap
more, and then tap Settings. - Tap Instagram. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
- Expand Instagram, and then tap your Instagram account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- Щоб підтвердити, що ви хочете відключити Instagram, виберіть Так, Відключити .
- Увійдіть у свій мобільний додаток GoDaddy.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- In the top-right corner, tap
settings. - Tap Instagram. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
- Expand Instagram, and then tap your Instagram account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- Щоб підтвердити, що ви хочете відключити Instagram, виберіть Так, Відключити .
- У веб-браузері перейдіть на GoDaddy .
Якщо у вас окрема версія Conversations, розгорніть уніфіковану поштову скриньку Conversations . Праворуч від плану Conversations виберіть Web Inbox .
АБО
Якщо ви маєте план Websites + Marketing, прокрутіть сторінку до розділу Websites + Marketing і натисніть кнопку Керування поруч із вашим сайтом. У меню ліворуч розгорніть Conversations .
- Виберіть Настройки.
- Select Channels
- Expand Instagram, and then select your Instagram account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- Щоб підтвердити, що ви хочете відключити Instagram, виберіть Так, Відключити .