Відключіть мій професійний обліковий запис Instagram від GoDaddy Conversations
Якщо відключити професійний акаунт Instagram від GoDaddy Conversations, ви більше не будете отримувати повідомлень або коментарів Instagram в уніфікованій поштовій скриньці Conversations. Усі ваші повідомлення та коментарі в Instagram будуть видалені з папки "Вхідні" та архівів Conversations, а також видалені повідомлення та коментарі в Instagram.
Ви можете в будь-який час повторно підключити Instagram до Conversations. У такому разі ваші повідомлення та коментарі знову з’являться у папці вхідних повідомлень Conversations.
- У веб-браузері перейдіть на GoDaddy .
Якщо у вас окрема версія Conversations, розгорніть уніфіковану поштову скриньку Conversations . Праворуч від плану Conversations виберіть Web Inbox .
АБО
Якщо ви маєте план Websites + Marketing, прокрутіть сторінку до розділу Websites + Marketing і натисніть кнопку Керування поруч із вашим сайтом. У меню ліворуч розгорніть Conversations .
- Виберіть Настройки.
- Виберіть Соціальні канали , а потім праворуч від Instagram виберіть Настройки .
- Прокрутіть до кінця сторінки, а потім виберіть Відключити канал .
- Щоб підтвердити, що ви хочете відключити Instagram, виберіть Так, Відключити .