GoDaddy Conversations Довідка

Відключіть мою бізнес-сторінку Facebook від GoDaddy Conversations

Коли ви відключите свою бізнес-сторінку Facebook від розмов GoDaddy, ви більше не будете отримувати повідомлень і коментарів Facebook Messenger. Усі ваші повідомлення та коментарі Facebook буде видалено з папки "Вхідні" та архівів розмов. Також буде видалено позначені повідомлення та коментарі Facebook.

You can reconnect Facebook any time. If you do, all your messages and comments will appear in your Conversations inbox again.

  1. Увійдіть у свій мобільний додаток GoDaddy.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options more, and then tap Settings.
  4. Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. Щоб підтвердити відключення від Facebook, виберіть Так, Відключити .
  1. Увійдіть у свій мобільний додаток GoDaddy.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options settings.
  4. Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. Щоб підтвердити відключення від Facebook, виберіть Так, Відключити .
  1. У веб-браузері перейдіть на GoDaddy .
  2. Якщо у вас окрема версія Conversations, розгорніть уніфіковану поштову скриньку Conversations . Праворуч від плану Conversations виберіть Web Inbox .

    АБО

    Якщо ви маєте план Websites + Marketing, прокрутіть сторінку до розділу Websites + Marketing і натисніть кнопку Керування поруч із вашим сайтом. У меню ліворуч розгорніть Conversations .

  3. Виберіть Настройки.
  4. Select Channels
  5. Expand Facebook, and then select your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. Щоб підтвердити відключення від Facebook, виберіть Так, Відключити .

Додатковий крок

Додаткові відомості