Skip to main content
Help Center
The GoDaddy Community will undergo maintenance starting on Tuesday, August 3rd at 3pm PST / 6pm EST. Learn more
  • GoDaddy Community
  • GoDaddy Website Builders
  • GoDaddy Website Builders

    cancel
    Showing results for 
    Show  only  | Search instead for 
    Did you mean: 
    Go to solution
    chanbrah
    New

    White Screen of Death When Editing Blog

    When editing my website, everything runs smoothly until I click on the blog section.  As soon as I click on Blog a white screen immediately pops up and then I am unable to edit anything.  I am currently running the GoCentral Personal set-up. 

     

    Please comment any suggestions or solutions. 

     

    Thank You, 

    Christian 

    1 ACCEPTED SOLUTION

    Hi @cinnamonsugar & @chanbrah,

     

    This issue was related to a new item we pushed out - it broke something. We rolled it back as soon as possible and everything should be good since then. 

     

    My apologies for the trouble.

     

    ChristieS

    Sr. Product Manager

    GoCentral Blog

    View solution in original post

    3 REPLIES 3
    WarenGonzaga
    Helper II

    Hello @chanbrah,

     

    Welcome to GoDaddy Community!

     

    Might there is something within your editing, we need more details on your issue. If it is possible please provide a video or GIF when the issue appears on your end. You can use this tool to capture the event.

    Link: www.screentogif.com/

     

    To debug this you can give me permission to access your GoDaddy Products and help you with the issue.

     

    Regards,

    Waren

    I'm having this same issue, help!  I'm on the blog editing page, I click the part I want to edit and the whole screen turns white and I can't edit the page, if I refresh the page it goes back to normal, but if I click the blog part I want to edit the screen turns white and i haven't been able to edit my blog in 4 days

    I can only edit my header without the screen going white

    Hi @cinnamonsugar & @chanbrah,

     

    This issue was related to a new item we pushed out - it broke something. We rolled it back as soon as possible and everything should be good since then. 

     

    My apologies for the trouble.

     

    ChristieS

    Sr. Product Manager

    GoCentral Blog

    View solution in original post