• GoDaddy Community
  • Managed WordPress Hosting
  • Managed WordPress Hosting

    cancel
    Showing results for 
    Show  only  | Search instead for 
    Did you mean: 
    Go to solution
    New

    Migrated from Legacy Linux to Managed Wordpress Hosting

    Last night I migrated my 13 year old wordpress  site from an old Legacy Linux wordress hosting c-panel to managed hosting.  I thought that it was supposed to be a seamless migration. When I woke up this morning my whole website was completely gone. And I am being prompted to build a website from scratch? I'm completely confused. How do I get my website back? 

    1 ACCEPTED SOLUTION

    No, I got it, the domain didn't switch over. I had to manually do that. 

    View solution in original post

    2 REPLIES 2
    Super User IV

    @lbh17 

     

    Can you provide some additional details as how you "migrated" the site.

     

    GoDaddy does have an option when you go to setup a Managed WordPress site to enter login information for another WordPress site and their system will clone the site, but this doesn't update DNS settings nor does it remove previous hosting accounts. It is just a copy script.

     

    Now I will tell you that I've seen this script timeout / fail from time to time depending on the size of the site being copied.

     

    So if you could provide some additional details (including your domain name) that would be helpful in providing you guidance. 

    I am a GoDaddy End User - Just Like You
    Check out my site! | I currently manage over 300 WordPress Websites
    * Please note that I offer free advice on this forum. Thank You Info If you would like personalized help, please contact me. Otherwise, please ask your question in the proper forum so the answer can assist EVERYONE in the community and not just you. Thanks! *

    Once your issue is resolved,
    please be sure to come back and click accept for the solution

    Get Better Support on the Community Boards!
    Etiquette When Asking for Help from the Community

    No, I got it, the domain didn't switch over. I had to manually do that. 

    View solution in original post